Kirabolták a menhely ételraktárát, de 14 órával később megtörtént a csoda

Hírek  |   2016. március 23.  |     7427

Vasárnap reggel a lehető legrosszabb hírre érkeztek be az állatvédők a New Hampshire-i menhelyre. A helyiség, amiben az eledelt tárolták, teljesen üres volt. Legalább 65 zsáknyi kutya- és macskaeledel tűnt el 750 dollár értékben, melyeket olyan idős személyeknek gyűjtöttek össze, akik anyagi problémák miatt nehezen tudnak félretenni szeretett kedvencük ellátására.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

“Amikor vasárnap reggel a menhelyre érkeztünk, láttuk, hogy valaki feltörte a zárat. Megtörtént, amitől rettegtünk: minden adomány eltűnt a raktárból. A biztonsági kamera ugyan készített felvételt a tolvajról, de az elkövetőt még nem sikerült azonosítani, a nyomozás még tart,” mesélte Katie Schelzel, az állatmentő csapat vezetője.

040

Szerencsére a történet nem ért véget ilyen szomorúan. Híre ment a lopásnak, ezért a helyiek sosem látott összefogásra adták a fejüket. Néhány nap alatt annyi adományt halmoztak fel, ami hónapokig elég lesz, tizenötször több eledelt gyűjtöttek össze, mint amennyit a lopás előtt tároltak.

041 043 042

“Nagyon megható volt: az emberek könnyes szemmel helyezték le adományaikat a menhelyen, de mi sem tudtunk uralkodni az érzelmeinken.”

044

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop