Jólelkű idegen finanszírozta a hajléktalan férfi kutyájának gyógykezelését

Hírek  |   2016. március 30.  |     15056

Robert élete fenekestül felfordult az utóbbi időben. Nemrég veszítette el otthonát, most pedig 14 éves kutyusa, Ripp lett beteg. Tüdőgyulladása azonnali kezelést igényelt, hiszen a kutyus nem fiatal már, a betegség pedig az életét fenyegette. A hajléktalan férfi egy 4000 dolláros költséggel találta szembe magát, amit semmiképp sem tudott megfizetni. Szerencsére megtörtént a csoda.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Chris Hughes egy olyan programért felelős, mely idős kutyák megmentésére irányul, ő karolta fel az utcára került férfi kedvencét is.

031 033 032

“Ripp most már sokkal jobban van, jelenleg egy New York-i állatkórházban lábadozik. Mi vigyázunk a kutyusra, amíg Robert talpra nem áll, most rajta áll minden. A kutya pedig jó kezekben van.”

 

Rip Update

You never know why things happen, but we are so happy that Dad was at the emergency vet on Thursday! If not, Rip might not still be here…

Közzétette: Gremlin – 2016. március 20.

A férfi sírva köszönte meg jótevőinek a hatalmas segítséget, hiszen ezen a világon talán már csak idős barátja tartotta benne a lelket. A legjobbakat kívánjuk mindkettőjüknek!

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop