Imádnivaló kutyus őrzi az autista kisfiú álmait

Hírek  |   2016. november 28.  |     8121

Tupper és Lego kapcsolata kivételes. Egyik éjjel, mikor a 3 éves kisfiú sírva és kiabálva ébredt rémálmából, az eb azonnal akcióba lépett, mire a szülő besiettek a szobába, a kutyus már megnyugtató jelenlétével ölelte körbe a fiút. Tupper bármit is csinál, Lego kutyus ott van mellette, és segíti őt, bármiről legyen is szó.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Az autista kisfiú szülei nagyon szerencsésnek tartják magukat, amiért ilyen kiváló segítő kutyusra bukkantak, az eb ugyanis nagyban megkönnyíti a mindennapjaikat. Hihetetlen változást élnek át, mióta Lego velük lakik, az egész ház megtelt nyugalommal és boldogsággal, a szülők pedig megkönnyebültek.

072  074

Mielőtt Lego februárban a családhoz került, a kisfiú gyakran szenvedett az álmatlan éjszakáktól, ha pedig mégis elaludt, nem sokkal később sírva ébredt fel ismét. Tupper korábban maximum 6 órát aludt egy éjszaka, azt is úgy, hogy 20-40 percenként felébredt, de Lego mellett akár 8-10 órát is képes egyhuzamban végigaludni, ha pedig fel is ébred, a kutyus gondoskodik róla, hogy visszaaludjon.

075 076 077 078

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: thedodo.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop