Hat évvel eltűnése után került elő az ellopott kiskutya

Hírek  |   2016. augusztus 11.  |     7293

Charlie egy pomerániai törpespicc, akit egész családja imádott, egy nap azonban valaki eltulajdonította az ebet a lutoni házból. A betörök az értéktárgyakon és a pénzen kívül a család legnagyobb kincsét, a kiskutyát is magukkal vitték annak reményében, hogy jó pénzért eladhatják a fajtiszta kutyát. Mindennek már hat éve, de most megtörtént a csoda.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Sharon Waite, Charlie gazdája sosem adta fel a reményt, éveken keresztül próbálta meg felderíteni, mi történhetett szeretett kedvencével, mindeddig sikertelenül. Néhány héttel ezelőtt egy manchesteri állatorvos telefonált a családnak, aki azt mondta, egy idős házaspár épp most vitt be egy kutyát hozzá, és a mikrochip szerint Charlie van épp a kezelőasztalon.

A nő azonnal autóba pattant, hogy kiderítse, tényleg elveszett kutyájáról van-e szó. A találkozás mindent egyértelművé tett, az eb emlékezett Sharonra, idős gazdái pedig örömmel lemondtak újdonsült kutyusukról, hogy az elszakadt család végre egyesülhessen. Charlie még arra is emlékezett, hogyan énekelt régen a gazdájával, és némi biztatásra ismét dalra fakadt.

Forrás: dailymail.co.uk
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop