Ez a két világtalan cicatestvér bizonyítja, hogy a szeretet nem ismer határokat

Hírek  |   2016. július 05.  |     12584

Két lesoványodott, beteg kiscica tűnt fel egy nap egy nő kertjében Sydney egyik külkerületében. A hölgy nem tudott hátat fordítani a két tehetetlen teremtménynek, ezért elkezdte őket etetni. Hamar kiderült, hogy a két kölyökkel nincs minden rendben, a szemükkel volt probléma. Bár már 3 hetesek elmúltak, még nem nyitották ki a szemüket, mindketten vakok voltak.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Mivel kezelésük jelentős anyagi kiadással járt volna, a nő nem engedhette meg magának, hogy megtartsa a kicsiket, szerencsére egy állatmentő testület minden segítséget megadott az elválaszthatatlan párnak.

062 063 064 065

“Mikor megláttuk a két kiscica fotóját, azonnal tudtuk, hogy segítenünk kell rajtuk,” meséli Diana Dammery, az egyik állatmentő. “Nem érdekelt bennünket, mennyibe fog kerülni az ellátásuk, mindenképpen befogadtuk őket.”

066 067 068

A két cica a Stevie és Isaac nevet kapta. Rengeteg műtéten estek át, a látásuk azonban sajnos nem tért vissza. Isaac ugyan lát valamennyi egyik szemével, Stevie azonban teljesen világtalan. Egymásra támaszkodva töltik mindennapjaikat, együtt esznek és alszanak, teljesen elválaszthatatlanok. Gazdit is keresnek, de a menhely, ahol jelenleg laknak csak együtt adja őket örökbe, nincs szívük egymástól elválasztani őket.

069

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop