Elpusztult a cica, aki 20 évig vigasztalta a gyászolókat egy angliai temetőben

Hírek  |   2016. március 17.  |     6986

Braney az angliai St. Sampson plébániatemplom temetőjének lakója volt, két évtizeden át nyújtott vigaszt azoknak, akik végső búcsút vettek egy rokontól baráttól, szeretett ismerőstől. A cica néhány héttel ezelőtt hagyta el ezt a világot, hatalmas űrt hagyva maga után.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A cicát nemcsak a templom dolgozói, de a hívők és a temetőbe látogatók is gyászolják, hiszen sokuknak okozott örömet ez a tüneményes kis állat. Alan Curzon, a temető gondnoka úgy nyilatkozott, Barney elvesztése olyan volt, mintha egy gyermekétől kellett volna elbúcsúznia.

0145

“1995-ben kezdtem el itt dolgozni, Barney egy évvel később született. A gazdái a közelben laktak, de Barney folyton beszökött a temetőbe. Három évvel később a család elköltözött, és hiába vitték magukkal a cicát, mindig visszajárt a templomhoz.”

0146 0147

“Barney egy igazi csoda volt, mindenkit imádott, aki a temetőben járt. Sokat időzött velem miközben a munkámat végeztem, valamint minden gyászolóhoz odament, miközben virágokat tettek a sírokra. Mindenki imádta, vigaszt nyújtott az embereknek.”

0148

Forrás: buzzfeed.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop