Elcsavargott kutyusa helyett egy másik mopszot kapott vissza a kétségbeesett gazdi

Hírek  |   2016. október 13.  |     10446

Általában két végkimenetele van annak, ha egy kutyus elkóborol. Vagy valamilyen formában mégis hazakerül, rosszabb esetben pedig teljesen nyoma veszik. Az utóbbitól tartott Luke Neville is, mikor Bella nevű mopsza elcsatangolt, de végül valami egészen más történt.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Miután egyértelművé vált, hogy Bella valahogy meglépett otthonról, a kétségbeesett gazdi azonnal kutatni kezdett a környéken ismerőseivel. Órákig tartott a keresés, de nem találták meg a kutyát. Minden környékbelit megkértek rá, hogy tartsák nyitva a szemüket, hátha valahol felbukkan az eb, falragaszokat tettek ki és a Facebookon is megosztották, hogy keresik Bellát.

0244

Néhány órával később a gazdi nagy meglepetésére két barátja megtalálta a kutyát, és el is vitték hazáig kocsival, ám ekkor valami hihetetlen történt. Miután Luke megpillantotta a kutyát, azonnal tudta, hogy ez nem az ő kis kedvence. Hiába néztek ki ugyanúgy, egy másik mopszot találtak. Hihetetlen egybeesés, hogy éppen ugyanakkor egy másik kutya is eltűnt a környéken, ők pedig ezt az ebet szállították haza, de Belláról azóta sem volt semmi hír.

0245 0246

Miután a menhelyeket is végigtelefonálták, kiderült, hogy Bellát már valaki megtalálta, és leadta az egyikben, ő már régen a gazdájára várt, hogy hazavigye. Azonban a “hamis Bella” még mindig náluk volt, de egy kis nyomozás után kiderítették, hogy kik a gazdái. Ők is már napok óta keresték kedvencüket, így aznap két kutya térhetett haza, és két gazdi szíve könnyebbült meg!

0247

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop