Együtt jóban-rosszban – Megható videó egy kutya és gazdája kapcsolatáról

Hírek  |   2016. november 16.  |     5148

Jody és Levi története egészen rendkívüli. A fiatal fiú és kutyája olyan kalandokat vészeltek át együtt, amelyeket senkinek sem kívánunk, de ők mindvégig kitartottak egymás mellett. A hűség és a szeretet átsegítette őket a nehéz napokon, hogy könnyű szívvel élhessék meg a boldog pillanatokat is. Ha kutyabarát vagy, ezt a videót bizony látnod kell!

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

“Amikor hazaérkeztem a kórházból, Levi a konyhában várt rám. Az arcom még mindig duzzadt volt, de úgy nézett rám, mintha azt mondaná: túl fogunk jutni ezen, minden rendben lesz. Mindig mellette akarok lenni, amiért számíthattam rá. Volt egy halálközeli élményem. Egy útkereszteződés kellős közepén voltam, mikor megláttam a fényeket, gondolkodni sem volt időm. Amikor hazaértem a kórházból, még mindig a történtek hatása alatt voltam, de Levi mindig ott volt velem. Mellémfeküdt a kanapén, velem együtt evett, figyelt rám.

Most itt vagyunk, csupán néhány hónappal a balesetem után, Levi és én kirándulni megyünk a hegyekbe. A kutyám valamit meglátott a fák között, és elszaladt. Hirtelen nem tudtam, hogy merre indult, egyszerűen csak leszaladt az útról és eltűnt a rengetegben. Mikor közelebb értem a szakadékhoz, sírást hallottam. Sosem felejtem el azt a hangot. Még csak hat hónapos volt, de most én voltam vele a kórházban. A zuhanást túlélte, de a lába súlyosan megsérült, az orvosok nem voltak benne biztosak, hogy teljesen felépül-e. Aztán eszembe jutott: ő is mellettem volt a bajban, én is itt leszek vele, bármi is lesz.

A műtét végül sikeres volt. Mikor az ismerőseim megtudták, hogy Levi megsérült, rengetegen felkerestek. Tudtam, hogy sokan szeretik őt, de erre még én sem számítottam, mindenki segíteni akart. A kutyámmal való kapcsolatom miatt az emberi kapcsolataimat is teljesen átértékeltem. Levi szeretni fog engem, bármi is legyen. Olyan életet akarok élni, amiben fel vagyok készülve arra, bármi is történjék, és ugyanezt akarom Levi számára is, hogy boldog élete lehessen.”

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop