Egy zuglói bácsi keresi cicáját – Segítsetek megtalálni Sanyit!

Hírek  |   2016. október 12.  |     36210

Sokan ismerik a bácsit, aki két kutyával és két cicával szokott sétálni Zuglóban, a helyi lakosok gyakran találkozhatnak vele. Az Index fotós kollégája, Hernádi Levente vette észre a falragaszt, melyen egy eltűnt macskát keresnek, Sanyit.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A szerkesztőség felhívta a cica gazdáját, Istvánt, aki elmesélte a cica történetét.

“Sanyit az öcsémék hozták nekem 2-3 hónapos korában, bement hozzájuk a kertbe, de nem tarthatták meg a kutyájuk miatt. Picike volt, beteg volt, hosszú idő alatt meggyógyítottam, a mellkason feküdt éjszaka, nagyon apás volt. De ha én voltam beteg, akkor is jött éjszaka, dorombolt és mellém feküdt.”

0218

A bácsinak van egy másik cicája is, aki Pici, a szépek szépe névre hallgat, valamint egy kutyusa, Charlie, a spániel, de gyakran vendégeskedik náluk Buci francia bulldog, István lányának kutyája is.

“Így szoktunk mi sétálni öten, a 2 kutya, a 2 cica, meg én. Mindenki ismer itt minket a környéken, és egyenként köszönnek nekünk. De most az egész család maga alatt van, hogy 9 napja eltűnt a Sanyi.”

0217

Sanyi kijárós macska, nem először fordult elő, hogy távol maradt, de ilyen hosszú időre még nem kóborolt el. A gazdija bízik benne, hogy nem esett bántódása, mint mondja, talpraesett macska, ezért a baleseteket mindig megússza, a kutyákat is messzire kerüli.

Ha valaki Zugló környékén lát egy sárgásvörös és fehér színű, ivartalanított kandúrt,  piros bolhanyakörvén csengővel, akkor feltétlen értesítse a gazdáját a +36 70 4360 200-as telefonszámon!

Forrás: index.hu
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop