Egy futóversenyen kezdte követni a férfit ez a kóbor kutyus, azóta elválaszthatatlanok

Hírek  |   2016. augusztus 08.  |     3451

Elképesztő körülmények között zajlott le a az egyik legmeghatóbb, és egyben legváratlanabb örökbefogadás. Minden csak jóság és emberség kérdése, ezt bizonyította Dion Leonard is, a skót atléta ugyanis egy futóversenyen vett részt júniusban Kínában, ahol egy 250 kilométeres távot kellett teljesíteni a Góbi sivatagban. A verseny közben egy nem mindennapi barátra talált!

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A verseny második napján, futás közben egy apró, kócos kutyus csatlakozott a futóhoz, aki mindenki legnagyobb meglepetésére nem maradozott el, hanem az aznapra tervezett 37 kilométert kérdés nélkül lefutotta a férfi oldalán. Ezek után az ebet már nem lehetett “lerázni”, de ez eszébe se jutott senkinek, Dion és a Góbi névre keresztelt kutya végül együtt futottak be a célba is.

019 020 021 022 023

A sportoló elhatározta, hogy hazaviszi magával új kis barátját, ám hogy repülővel kivigye az országból és megszerezze az ehhez szükséges papírokat, rengeteg pénzre lenne szüksége. A férfi ezért gyűjtést szervezett, hogy összejöjjön az ehhez kellő ötezer font, azaz mintegy 1,8 millió forint.

024 025 026

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop