Csodálatos módon túlélte a zuhanást az erkélyről kihajított kutya

Hírek  |   2016. július 07.  |     411

Néhány nappal ezelőtt futótűzként szaladt végig a neten egy videó, ami brutális állatkínzást dokumentált. Egy kistestű, ártatlan kutya volt az áldozat, akit egy tetőről taszítottak le a semmibe Indiában. Az elkövető ellen hajtóvadászat indult, senki sem hitte, hogy a kutya túléli, de mégis így történt, ugyanis néhány fotó kezdett keringeni az ebről, amint állatvédők próbálják meggyógyítani.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A kutya kínzóját azonosították és őrizetbe vették, a férfi egy orvosi egyetemen tanul. Mint később kiderült, a férfit nem ítélték el, azonban az egyetemről azonnali hatállyal menesztették.

Karthik Dhandapani találta meg az ebet, most ő gondoskodik róla. Több sérülést szerzett az esés következtében, a hátsó lábait egyelőre nem tudja használni, magától lábra sem tud állni, de az állatmentők szerint még van rá halvány esély, hogy újra boldogan futkározzon.

0180

“Ami leginkább elszorította a szívemet az volt, hogy mikor rátaláltunk, még mindig csóválta a farkát,” meséli megmentője. Miután az állatkórházba szállították, a kutyusnak a Bhadra nevet adták, jelenleg is kezelés alatt áll, hogy minél hamarabb felépülhessen a traumából.

Ha téged is felháborít az eset, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: lifewithdogs.tv
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop