Borzalmas állapotban találtak rá a hónapok óta láncra vert kutyusra Csepelen

Hírek  |   2016. február 17.  |     5374

Vannak azok a körülmények amik képen nem adják vissza a valóságot. Ilyen volt Lina állapota is. Mikor az Állatmentő Sereg csapata kiérkezett a helyszínre, azonnal hívták a rendőrséget, mert annak ellenére, hogy már sok mindent tapasztaltak, ez az eset még őket is sokkolta.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A gazda szerint Lina nem érez fájdalmakat, és 8 éve nem látta állatorvos. Az Állatmentő Sereg orvosa szerint a lány kutyus maximum 6 éves lehet, az elmondottak alapján pedig legalább augusztus óta volt láncra verve. A gazda csak úgy tudta szabadon engedni, hogy levágta a láncokat.

“És megtörtént amitől mindenki megroppant….. Lina farokcsóválva, lelkesen, csupa szeretettel bújt ahhoz az emberhez aki ellen ma állatkínzás megalapozott gyanúja miatt eljárás indult….a leghűségesebb társ szokták mondani a kutyákra, de abba bele se gondolunk, hogy ők tényleg kitartanak a pokolban is az ember mellett….”

0100

Szerencsére a kiérkező rendőrök az állat érdekei mellett álltak, a gazdát előállították és az állatmentőket tanúvallomásra hívták.

“Utána a Szent Bernát Pestimrei Kisállat- ambulanciára szágoldottunk. Lina oldalán és lábai között 1-1 gyermekfej nagyságú, közel 1-1 kilós daganat lóg. Ha ezt a tömeget levonjuk akkor riasztó eredményt kapunk: Lina kb 20 kg-t nyom. 🙁 De van jó hír is! A mellkas röntgen teljesen negatív lett: a tüdőn nem látni áttétet. ♥ Szívféregre szintén számunkra pozitív, azaz negatív eredményt kaptunk.”

0102

Lina SOS ideiglenes befogadót keres, ezen kívül szponzorokra is szüksége van. A történtek ellenére bújós csajszi, akinek a hangját se lehet hallani.

A jelentkezőket ide várják: 06-20-257-9726 vagy info@allatmentoszolgalat.com

Forrás: Állatmentő Sereg Facebook
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop