“Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő” – kiállt a kutya jogai mellett a kreatív büntetéseket kiszabó ohiói bíró

Hírek  |   2016. február 22.  |     51452

Hamar világhírűvé vált az amerikai Ohio állam szigorú bírója, Michael Cicconetti, aki meglehetősen kreatív és tanulságos büntetéseket szab ki a vétkeseknek. Legutóbb egy nőt leckéztetett meg, aki egy hétig bezárva tartotta kutyáját a lakásban, étlen-szomjan.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Alyssa Morrow azért került bíróság elé, mert egy egész héten keresztül bezárva tartotta pitbull kutyáját. Se ételt, se vizet nem rakott ki az állatnak, kiéhezve, kiszáradva találtak rá. Szerencsére a kutya azóta már jól van, a gondatlanság miatti büntetés azonban nem maradhatott el.

064

A nő elismerte tettét, de végig azt hangoztatta, hogy csupán egy hétről volt szó, a kutya pedig egyébként is túlélte.  Cicconetti bíró úgy döntött, a nőnek is át kell élnie a kutya szenvedéseit, ezért egy hétre egy szeméttelepre záratta, hogy a mocsokban járjon és takarítson.

“Hányingerem van, ahogy az ügy részleteit olvasom,” mondta a bíró. “Nem tudom visszaadni, mit érezhetett az a kutya, de ha beszélni tudna, biztosan elmondaná, mi játszódott le benne az egy hét alatt.”

“Magára hagyva érezte magát?” Kérdezte a nő.

“Ó igen, félt, legyengült, rettegett,” vágott vissza a bíró. “Talán neked sem ártana megtapasztalni azt, amit a kutya érzett. Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő. Azt akarom, hogy menj ki egy szeméttelepre, megtalálom neked a legmocskosabb, legbüdösebb, legundorítóbb helyet, hogy naponta nyolc órát gázolj a bűzlő szemétben, hogy közben elgondolkozz azon, mit érezhetett az a kutya. Ha hánynod kell, hát hányni fogsz.”

Forrás: lifewithdogs.tv
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop