A pumit felvették a hivatalos kutyafajták legrégebbi amerikai jegyzékére

Hírek  |   2016. június 28.  |     294

A fajkutyatenyésztők legnagyobb amerikai szervezete, az American Kennel Club (AKC) június 22-én bejelentette, hogy az ősi magyar pásztorkutyát a 190. fajtaként felvette a hivatalos kutyafajták legrégebbi amerikai jegyzékére.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A felvétellel a pumi előtt is megnyílt az út, hogy részt vehessen a Westminster Kennel Clubon és más nagy amerikai kutyakiállításokon.

Debrecen, 2016. június 23. Egy Bodza névre hallgató pumi Debrecenben 2016. június 23-án. A fajkutyatenyésztõk legnagyobb amerikai szervezete, az American Kennel Club (AKC) június 22-én bejelentette, hogy az õsi magyar pásztorkutyát a 190. fajtaként felvette a hivatalos kutyafajták legrégebbi amerikai jegyzékére. A felvétellel a pumi elõtt is megnyílt az út, hogy részt vehessen a Westminster Kennel Clubon és más nagy amerikai kutyakiállításokon. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2016. június 23.
Egy Bodza névre hallgató pumi Debrecenben 2016. június 23-án. A fajkutyatenyésztõk legnagyobb amerikai szervezete, az American Kennel Club (AKC) június 22-én bejelentette, hogy az õsi magyar pásztorkutyát a 190. fajtaként felvette a hivatalos kutyafajták legrégebbi amerikai jegyzékére. A felvétellel a pumi elõtt is megnyílt az út, hogy részt vehessen a Westminster Kennel Clubon és más nagy amerikai kutyakiállításokon.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop