A negyedik emeletről dobtak ki egy kutyát Pécsett

Hírek  |   2016. március 23.  |     2132

A bama.hu tett közzé egy cikket a felkavaró esetről. A szemtanú éppen kutyasétáltatás közben lett részese a borzalmas történetnek.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

“Éppen a kutyámmal sétáltam, amikor azt láttam, hogy kidobnak egy kutyát az egyik társasház ablakából, a negyedik emeletről” – számolt be az eseményekről egy internetes állatvédői csoport oldalán a lány, aki szemtanúja volt a borzalmas eseménynek.

“Ott volt egy srác is, megkértem, hogy maradjon ott, amíg én gyorsan elfutok a rendőrségre. Az őrs csak pár méterre volt, de mire visszaértünk, egy nő felkapta a kutyát, és el akart vele menni. Azt mondta a rendőrnek, hogy játszottak, és véletlenül esett ki a kutya az ablakon. Természetesen kihívtuk az állatorvost, de sajnos a kutyus öt perc alatt elpusztult” – tette hozzá a lány.

A lány elmondta, hogy miután a rendőrséggel együtt helyszínelő és nyomozó is a helyszínre érkezett, fotókat készítettek, felvették a vallomásokat, így vélhetően eljárás indult az ügyben. A bama.hu érdeklődött a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon, kérdésükre elmondták, hogy az ügyben a a Pécsi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az elkövető akár börtönbüntetésre is számíthat.

Forrás: bama.hu
Fotó: pixabay.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop