A halál torkából menekült meg a csont és bőr kutyus

Hírek  |   2016. április 21.  |     20784

Mindössze 7(!) kilót nyomott, mikor megtalálták, vékony bőrét szinte átszúrták csontjai. Utolsó energiáját élte fel, hogy életben maradjon, de mozogni már nem tudott, annyira le volt gyengülve. Tényleg az utolsó pillanatban találtak rá, de senki sem gondolta volna, hogy teljesen felépülhet.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Az éhezés teljesen kimerítette, szervei kezdték feladni, ezért azonnali segítségre szorult. Az állatvédők szerint az eb étlen-szomjan volt fogságban, szökés után pedig már az utcán sem boldogult.

0126 0127

Apró adag étellel próbáltak életet lehelni belé, mindenki tudta, hogy lassú folyamat előtt állnak, ezért hatalmas türelemre és szeretetre lesz szüksége. Teltek a napok, úgy tűnt, hogy csoda történik, a kutyus ugyanis egyre jobban festett.

0128

Néhány hét alatt ismét megtanult járni, és egyre csak gyarapodott a súlya. Hét hét múlva már 20 kilót nyomott, rá sem lehetett ismerni. Megmentője úgy döntött, személyesen gondoskodik róla, hogy soha többé ne kerüljön ilyen helyzetbe a kutyus, ezért örökbe fogadta a hányattatott sorsú ebet.

0129

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: dailymail.co.uk
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop