39 kutyusnak segített a Starbucks a gazdikeresésben

Hírek  |   2016. május 06.  |     3419

Április a világ minden Starbucksában a társadalmi felelősségvállalás hónapja. A magyar kávézók idén hat állatmenhely örökbe fogadható kutyáinak nyújtottak segítséget, hogy szerető és gondoskodó gazdára találjanak.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A 13 magyarországi kávézó mindegyike három-három kutyának keresett új otthont. A vendégek többek között a kávézókban kiállított képek és információs anyagok segítségével tájékozódhattak az örökbefogadás menetéről, de a baristák további hasznos tudnivalókkal is ellátták őket.

0243

“A program célja az volt, hogy bátorítsuk a vásárlókat a felelősségteljes örökbefogadásra,” mondta el Moldova György Dávid, a Starbucks magyarországi brand managere.

A programban a Starbucks mellett az Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány, a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület, a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület, a Futrinka Állatvédő Egyesület, a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvány, valamint az Ebárvaház Nonprofit Egyesület vett részt, ezen szervezetek gazdára váró négylábúi közül került be minden kávézóba három-három.

0244

A hónapban két alkalommal a Starbucks önkéntes csapata személyesen is ellátogatott a menhelyekre, ahol munkájukkal és adományaikkal az örökbefogadásra váró kutyák ellátásához járultak hozzá.
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop