2016 legcsúnyább kutyusát is csak imádni lehet

Hírek  |   2016. július 29.  |     5011

A kutyusok imádnivalóak, lehetnek, kicsik, nagyok, mind hűségesek és szeretetteljesek, ám valljuk be, akad köztük olyan, akit nem feltétlen a külsejéért lehet szeretni. Nekünk minden kutyus egyformán aranyos, de Amerikában minden évben megrendezik azt a “szépségversenyt” ahol a legfurcsább ábrázatú kutyus kapja a legnagyobb elismerést.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

2016-ban Sweepee Rambo, egy csivava és kínai meztelen kutya keverék lett a befutó. A kutyus gazdija Jason Wurtz évek óta nevezi kedvencét, a nyertes ugyanis kiemelt jutalomban részesül, ráadásul a szervezők arra is fel akarják hívni a figyelmet, hogy minden kutya megérdemli azt, hogy szerető otthonban nevelkedjen. Kaliforniában már 50 éve rendezik meg az eseményt, ami még mindig hatalmas népszerűségnek örvend.

0298 0300 0301

A zsűri több szempont alapján hozta meg döntését, az első benyomás, a szokatlan ismertetőjegyek, a személyiség és a nézők reakciója alapján. A gazdik elmondása szerint hiába csúnyácskák kedvenceik, ők így tartják tökéletesnek őket. Ezt mi is így gondoljuk, hiszen minden kutya úgy gyönyörű, ahogy van!

Forrás: lostateminor.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop