15 évig volt hű barátja, az oltárhoz is elkísérte gazdáját a haldokló kutyus

Hírek  |   2016. szeptember 19.  |     49652

Kelly O’Connell egy állatmenhelyen dolgozik, egy nap pedig különleges vendég került a gondozásába. Egy 12 hetes fekete labradort hoztak be, akit egy bevásárlókocsiban találtak. Kelly nem tervezte, hogy befogad bármilyen állatot, de mikor a kölyköt meglátta, azonnal tudta: egymásra találtak. A kutyus a Charlie nevet kapta.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Nem sokkal később Kelly szerelmes lett egy munkatársába, évek múlva pedig úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, hivatalosan is. Charlie időközben megöregedett, egyre több betegséggel kellett megküzdenie, de mindig számíthatott szerető gazdáira. A kutyust nem sokkal az esküvő előtt agytumorral diagnosztizálták, így gazdáinak el kellett fogadniuk a tényt: már csak néhány hét, esetleg hónap adatott meg nekik kedvencükkel.

060 061 062 063

Charlie nagyon küzdött, hogy a nagy napot még megérje, sikerült is neki. A pár nagyon boldog volt, Charlie még az oltárhoz is elkísérte a mennyasszonyt, igaz, félúton nem bírta a tempót, így gazdája kézben vitte kedvencét tovább. Az egész násznép könnyekben tört ki a meghatottságtól, a gazdik pedig hálásak voltak a sorsnak, hogy szeretett barátjuk velük lehetett 15 éven át.

064 065 067

Charlietól egy héttel később búcsúztak el gazdái. Családi körben, otthon, a kandalló előtt mondtak neki köszönetet, és engedték el.

068

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop