14 órán keresztül küzdött a kiscicák életéért a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Hírek  |   2016. szeptember 02.  |     11858

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat és az Ebremény Kutyavédő Egyesület minden apró élet megmentését fontosnak tartja, ezért szemük se rebbent, mikor egy óbudai lakásban hétfő éjszakától kedd délig két cica életéért kellett küzdeniük.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A család macskája úgy döntött, hogy a padlástérben ad életet kölykeinek, a szülés után azonban annyira legyengült, hogy lejönni még sikerült neki, de visszamászni már nem tudott kicsinyeihez. A három csöppség egyikét könnyedén megtalálták, a másik kettő azonban a tető födémszerkezete és a gipszkartonnal burkolt plafon közé szorult.

0136

Hiába volt hallható a cicák nyávogása a lakás minden pontján, lehetetlen volt belőni, hogy pontosan hová szorultak be. Balázs László, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője a Velvetnek elmondta, hogy egy speciális hangdetektor segítségével tudták megállapítani, hogy a fal melyik részén lehetnek a kicsik.

0137

Bár egy örökkévalóságig tartott, a picik most már biztonságban vannak, sértetlenül megúszták az akciót, a mentés után a Noé Állatotthon Alapítvány vette át őket.

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: velvet.hu
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop