1000 kilométert utazott a nő, hogy megmentse egy sérült béka életét

Hírek  |   2016. június 14.  |     7928

Egy Állatbolond sem örülne, ha véletlenül átmenne fűnyíróval egy ártatlan kis békán, na de ki repülne 1000 kilométert azért, hogy megmentse az életét? Biztos kevesen vállalkoznának erre, még ha sajnálják is szegény kis teremtményt. Amikor Min Tims ebbe a helyzetbe került, mégis mindent megtett, hogy a kis kétéltű túlélje.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Egy kék levelibékát sebesített meg véletlenül, és annyira szívére vette az állat sorsát, hogy repülőre pattant vele, hogy egy kifejezetten békák megmentésére szakosodott állatkórházba szállítsa őt. A békának a feje sérült, ezért az sem volt biztos, hogy a repülést túléli, de épségben megérkeztek, ahol azonnal kezelésbe is vették.

0144

Néhány nap intenzív ápolása mellett a béka kezdett egyre jobban lenni. Sok ember talán nem érti, miért éri meg a felhajtást egy ilyen apró élet megmentése, az állatkórház egyik orvosa azonban csattanós válasszal magyarázta meg a helyzetet.

0145

“Az empátia az, amitől a bolygó jövője függ. Ha az emberek közönyösen elfordulnak, ha valakinek segítségre van szüksége – akkor is ha kis állatokról van szó – talán nem is érdemeljük meg, hogy a Földön éljünk.”

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop