Hihetetlen, milyen átváltozáson ment át az út szélén talált sérült kiscica

0
7 141 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Aspen Smith édesanyjával autózott az amerikai Georgia államban, amikor egy szakaszon hirtelen fékeznie kellett, ugyanis egy rossz állapotban lévő macska próbált meg átkelni a forgalmas úton. Nemcsak ijedt és zavarodott volt a cica, de szörnyű sérüléseket is szenvedett, ezért a nő nem hezitált, magával vitte a szerencsétlenül járt kis szőrgombócot.

“Az egyik szeme csukva volt, az orrából és a szájából is ömlött a vér, valamit tennem kellet,” meséli Aspen.

Azonnal állatorvoshoz vitték a kiscicát, ahol kiderült, súlyos traumát szerzett a fején egy baleset következtében. Megtalálói nem mondtak le róla, befogadták, és minden elkövettek, hogy a kis bársonytalpú felépüljön. A szemére antibiotikumos krémet kapott, a sérüléseire pedig fájdalomcsillapítókat.

02 03 04 05 06

“Először enni sem akart, annyira félt, nem tudta, mit is gondoljon rólunk, de végül megbarátkozott velünk. Elkezdett rendszeresen enni saját magától, sőt, az almot is megtanulta használni. Nagyon játékos kiscica, ahogy javult az állapota, egyre kevésbé tudta ezt titkolni. A nagymamám éppen egy héttel azelőtt hunyt el, hogy a cicát megtaláltuk. Mindketten úgy gondoljuk, hogy az univerzum ajándéka a kis jövevény, aki azért talált ránk, hogy vigaszt nyújtson nekünk a nehéz időkben.”

07 08 09 010 011

Forrás: boredpanda.com