Három vak cica életét mentette meg a nő azzal, hogy örökbefogadta őket

0
2 781 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A három cica története, ismételten bebizonyítja, hogy léteznek még csodák. Velük ugyanis csoda történt. A három cicára, akik egyébként testvérek voltak, 2014-ben talált rá valaki Dubai egyik elhagyott áruházában. 

A cicák még picik voltak és azon kívül, hogy nem láttak, még macskainfluenzájuk is volt. Miután az állatvédők rájuk találtak, az egyik munkatárs egy cicát örökbe fogadott, de csak pár napig élvezhették egymás társaságát, mert a cica folyton keservesen sírt testvérei után. Rájöttek, hogy nem leget őket szétválasztani. Ez azért jelentett problémát, mert egy-egy nemlátó cicának még csak lehet gazdát találni, de egyszerre háromnak az szinte lehetetlenség.

Egy napon azonban megérkezett a csoda Chaterin személyében, akit annyira meghatott a cicák története, hogy mindhármat szerette volna hazavinni. Elmondása szerint nem sok tapasztalata volt a macskatartásban, hiszen pár hete vitte haza élete első cicáját, de úgy döntött szeretné a cicákat.

Miután hazavitte őket, kiderült, hogy nem is olyan bonyolult az élet a cirmosokkal, hiszen ők segítik egymást, ahol csak tudják. Neki semmi más dolga nincsen, minthogy szeresse őket és gondoskodjon róluk.