Három pingvin beugrott egyet sétálni Simon’s Townba – videó

0
828 megtekintés
Kép: SANCCOB saves seabirds - Facebook video
Swing Szerelem Szulák
A koronavírus-járvány miatt elnéptelenedett városokban alig van ember, na meg autó. Ennek az állatok igencsak örülnek és a legváratlanabb helyeken bukkannak fel, vagy vesznek birtokba újra egyes területeket. Most Fokváros egyik elővárosában három nyugodtan sétálgató pingvint vettek videóra az üres utcákon.

A totyogósok irtó édesek, amint beugrottak csörögni egyet Simon’s Townba. A pápaszemes pingvin triót Mikaela Slier vadőr vette észre, akinek az is a feladata, hogy biztosítsa a városhoz közeli állatok, valamint az emberek békés együtt élését. Hát most sok dolga nem akadt, a pingvinek pedig élvezhették a sétát.

A vidám trióról persze videó is készült, látszik milyen boldogok, hogy senki nincs körülöttük:

#Lockdown has its perks for #Africanpenguins in Simon’s Town. This is one of the reasons why our Penguin Rangers have their hands full but waddling down the street is enjoyable & safer for the birds these days, clearly!#AdoptAnEgg at https://bit.ly/3csbrtQ and get connected to the very heart of saving this #endangeredspecies.Video credit: @MikaelaSlierKeeping our seabirds safe with #CityofCT SANParks – Table Mountain National Park and Cape Town Environmental Education Trust – CTEET

Posted by SANCCOB saves seabirds on Friday, April 17, 2020

 

Via