Halloween Party a Debreceni Vidámparkban

0
401 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Október 31-én, Halloween misztikus éjszakáján az idei szezon utolsó nagy rendezvényére kerül sor a cívisváros Vidámparkjában, ahol 17 és 22 óra között hátborzongató programkavalkáddal várják majd a különleges szórakozásra vágyókat – írja sajtóközleményében az állatkert. 

A bátor látogatók egész éjszaka találkozhatnak a Vidámpark rémisztő boszorkányaival, kísérteteivel és más furcsa teremtményeivel, akikkel együtt táncolhatják körbe az esti máglyát; vagy betérhetnek a jósdába, hogy kezüket a javasasszonyéba adva megismerhessék a jövő titkait.

Egy kis ízelítő az exkluzív programokból:

  • Boszorkányjósda
  • Halloween-kuckó (kézműves foglalkozás, arcfestés)
  • Tűzzsonglőrök
  • LED-show
  • Bátorságpróba a Pálmaházban
  • Máglyarakás

A rendezvény keretében véradásra is lesz lehetőség az Országos Vérellátó Szövetség szervezésében.

A megannyi tematikus programelem mellett természetesen a Vidámpark teljes játékrepertoárja is a látogatók rendelkezésére áll majd.

A Halloween borzongató éjszakájára szóló, valamennyi programot magában foglaló belépőjegy mindössze 1.600 Ft/fő, míg a 3.500 Ft-os egységáron kapható Varázskarszalaggal a programokon való részvétel mellett a játékgépek is korlátlanul igénybe vehetők.

A jegyek megvásárolhatók elővételben a www.jegymester.hu-n és a pénztárakban, vagy a rendezvény ideje alatt a helyszínen. Az intézmény arra biztatja az érdeklődőket, hogy bátran öltsenek fel bármilyen jelmezt vagy maskarát, hogy közösen még lidércesebbé varázsolhassák az alkalmat.

Forrás: zoodebrecen.hu