Haldokló kutyust fogadott örökbe, hogy a legszebb utolsó napokkal ajándékozza meg őt

0
377 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Chester gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenved, tumor van a fején, teste több pontján pedig áttétek jelentek meg. A menhelyen olyan gazdit kerestek neki, aki élete utolsó időszakát a lehető legnagyobb odaadással és figyelemmel tölti meg, Nicole pedig pontosan alkalmas volt a feladatra.

woman-adopts-abandoned-dying-dog-chester-nicole-elliott-6

A lány nem tétovázott, azonnal befogadta a beteg kutyust. Szeretné, ha a lehető legnagyobb boldogságban telnének a napjai, ezért bakancslistát írt neki. A kalandokat a Chester Bakancslistája elnevezésű Facebook-oldalon dokumentálják, a képek alapján pedig úgy tűnik, hogy a kutyus végre olyan bánásmódban részesül, amilyet megérdemel.

woman-adopts-abandoned-dying-dog-chester-nicole-elliott-11 woman-adopts-abandoned-dying-dog-chester-nicole-elliott-12

Rengeteg izgalmas, közös programot szerveznek, ellátogattak már egy vízeséshez, fürödtek egy tóban, mindenféle finomságot esznek, sőt, Chester új ágyat és saját játékokat is kapott.

woman-adopts-abandoned-dying-dog-chester-nicole-elliott-14 woman-adopts-abandoned-dying-dog-chester-nicole-elliott-16

A lány célja nem csak az, hogy mindent megadjon az utolsó napjait élő ebnek, de az emberek szemét is fel akarja nyitni. Arra ösztönöz mindenkit, aki teheti, hogy fogadjanak örökbe olyan kutyusokat is, akik már betegek, és idősek, hiszen nekik ugyanannyi szeretet jár, mint fiatal és egészséges társaiknak!

Forrás, fotók: boredpanda.com