Ha egy vadállat közelségére vágysz, aludj tigrissel

0
2 849 megtekintés
Kép: Port Lympne Reserve
Swing Szerelem Szulák
Rendhagyó vállalkozásba fogott a Port Lympne szafari park Nagy-Britanniában – írja a Telegraph. Házikót bérelhetsz az angliai Kentben és ébredéskor két igazi tigrissel nézhetsz farkasszemet.

Egy két hálószobás apartmanban szállásolják el azokat, akik a szokásos turista programokon felül, még több izgalomra vágynak és testközelből igénylik, hogy nagyvadakat nézhessenek. Egészen konkrétan, két felnőtt tigris társaságában szeretnének például mondjuk fogat mosni.

Kép: Port Lympne Reserve

A ház a rezervátum tigrisek uralta területének közepén fekszik, és csak egy üvegfal választ el a két kifejlett tigristől, a 19 éves Tugs-tól és a néhány évvel fiatalabb párjától Ingridtől. A park turista kecsegtető tájékoztatása szerint, minden lépésüket megfigyelheti az, aki ott alszik, sőt minden láthat, ami a “kulisszák” mögött történik.

Kép: Port Lympne Reserve
Kép: Port Lympne Reserve

A tigriseknek feltehetőleg kiváló a humoruk, a gondozók beszámolója szerint a nyitás első napjaiban Tugs és Ingrid rendszeres szerelmi légyottokkal szórakoztatta a nagyérdeműt, de azért ma már visszafogják magukat.

Az élményért igen komoly pénzeket kell kicsengetni, de egyúttal láthatjuk az ott élő mintegy 700 állatot is, biztos távolságon belül.

Forrás: travelo