Gazdira váró kutyusokért kampányolnak a magyar vízilabdások

0
302 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Az élsportolókkal együtt szereplő kutyák korábban az Illatos útról kerültek az alapítvány gondozásába, azóta már szinte kivétel nélkül gazdira találtak.

Nagyon sok játékosnak van háziállata, főleg kutyák, így számukra szívből jött, hogy segítsünk a gazdátlan ebeken. Már korábban is több olyan rendezvényen részt vettünk, ahol felnőtteknek vagy gyerekeknek tudtunk segíteni, most az állatok is beálltak a sorba. Erre a kedves felkérésre szívesen találtak időt a srácok és a lányok, akik szintén fontos részei ennek a projektnek. Gyorsan ment a fotózás, két fázisban készültek a képek, és a kutyák is nagyon ügyesek voltak, mindannyian kiváló partnerek. Reménykedtünk benne, mindegyik talál gazdát, a sportolók befogadni sajnos már egyet sem nem tudtak.

Azóta örömmel hallottuk, hogy gazdisodtak, ez azt jelenti, hogy sikeresen működik az alapítvány. Nagyon minőségi képek készültek, az igényes kampányhoz szívesen adjuk az arcunkat”- mondta Gergely István, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, aki  a januári fotón pózol egy fehér kis kutyussal.

Forrás: life.hu