Feketére festették az ellopott kutyát, hogy a gazdik ne ismerjenek rá

0
279 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Mire a gazdik kiértek, az ebnek nyoma veszett. Megrémültek, azonnal elkezdték keresni, hiszen azt feltételezték, hogy talán rosszul kötötték ki és megszökött, sosem gondolták volna, hogy valaki eltulajdonítja a kutyust. Teleragasztották a várost a kutya képével, a telefonhívások pedig hamar megkezdődtek.

Sokan állították, hogy egy hajléktalan nővel látták a kutyust az utcán, vagy a parkban, majd valaki felhívta őket, hogy a nő éppen most fürdeti a kutyát egy nyilvános mosdóban. Sikerült utolérni a nőt, a gazdik a rendőrséget is értesítették. Nem akartak hinni a szemüknek amikor meglátták, hogy a kutyát feketére festették, nehogy bárkinek is feltűnjön, hogy lopott. Szerencsére a mikrochip segítségével azonosították az ebet, így visszakerülhetett jogos tulajdonosához. A család úgy döntött, hogy nem emel vádat az asszony ellen.

A kutyusnak nagy baja nem esett, persze megviselte őt az eset, a gazdik szerint egyelőre elég visszahúzódó és félénk. Nagy szerencse, hogy a festék nem váltott ki nála allergiás reakciót, néhány hét múlva majd teljesen kikopik a szőréből.

Forrás: kirotv.com