Ez a kutya megmentette a lány életét, cserébe ő is a hős kutyáét

0
7 156 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Az egyetemista lány Krétán töltötte a szünidejét, de valami olyasmi történt vele, amire nem is számított. A fiatal lány egyedül napozott a parton, mikor két férfi leszólította, és meghívta őt egy italra. A lány udvariasan nemet mondott, de a két férfi erőszakoskodni kezdett a nekik nem tetsző válasz hallatán. Egy kóbor kutya váratlanul megjelent, és elijesztette a két férfit.

088

Georgia elhatározta, hogy magához veszi a kutyust, ám ez nem volt egyszerű folyamat. Hogy a szükséges papírokat megszerezze, vissza kellett utaznia az Egyesült Királyságba.

089

“Amikor hazaértem, semmi másra nem tudtam gondolni, csak a kutyusra. A leghamarabb induló járat két hét múlva ment vissza Krétára, féltem, hogy nem fogok rátalálni a kutyusra,” meséli a lány. “Megérkeztem, és mikor megláttam a kutyust a strandon, elöntött a boldogság.”

090

Több ezer mérföldet tett meg, és rengeteg pénzt áldozott arra, hogy a kutyát hazavihesse, de minden belefektetett energia megtérült. Mikor hazaértek, egy újabb meglepetés fogadta a lányt, a kutya ugyanis hat kiskutyának adott életet.

091 092

Forrás: boredpanda.com