Esti séták a Fővárosi Állatkertben

0
223 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Ha leszáll az este, egészen új világ bontakozik ki előttünk. Így van ez a Fővárosi Állatkertben is, ahol az éjjel aktív állatok is felélénkülnek. Idén nyáron, május közepétől szeptember végéig, különleges esti vezetéseken is részt vehetünk. Az éjszakai állatkert ilyenkor olyan, mint egy igazi dzsungelkaland, érdemes kipróbálni.  

Az állatkerttől megszokhattuk, hogy gyakran szerveznek extrább rendezvényeket, napokat. Az idei nyáron sincs ez másképp, s bár korlátozottak a helyek, zömében csütörtökönként speciális, “esti séta” jegyeket válthatunk 5000 forintos áron, melyek 18:00 órai kezdettel mutatják be a kert napnyugta utáni életét.

“Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőinkkel bebarangolhatod a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.

A csoportok vezetői megmutatják például az állatorvosi rendelőt, vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal, sőt, még az akvárium látogatók számára láthatatlan részét is be lehet barangolni.” – olvasható az állatkert esemény leírásában a Facebookon. 

Információ és jegyrendelés: ajandekozoo.hu

Forrás: welovebudapest.com