Esküvői fotózás kicsit másképp: csokor helyett, egy kupac mentett kiskutya

0
7 663 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy connecticuti pár gondolt egyet és az esküvői csokrokat kiskutyákra cserélve örökítették meg életük egyik legfontosabb pillanatát. Na, nem kel mondanunk, hogy a képek elképesztően aranyosak lettek, ráadásul Becky Mochak és férje, John mindezt azért tette, hogy a szám szerint öt kis apróság mielőbb gazdit találjon. 

Becky és John esküvőjük előtt pár héttel szúrták ki a Facebookon egy helyi menhely felhívását a gazdira váró kölyökkutyákról. Bár az esküvőre már minden meg volt szervezve, úgy döntöttek, hogy mindenképpen szeretnének segíteni rajtuk.

Azonnal befogadtak kettőt, majd kicsivel később úgy döntöttek a maradék hármat is magukhoz veszik. Ezzel a lendülettel átszervezték a komplett ceremóniát, hogy a kiskutyák is részt vehessenek rajta. Természetesen ezek után az apróságok nem maradhattak le az esküvői képekről sem, így végül a koszorúslányok és fiúk kezében is ők landoltak.

A friss házaspár elárulta, hogy egy percig sem volt bennünk kétség az ötlet kapcsán, főleg, amikor észrevették, hogy az esküvőjük napja pont a Nemzeti Kutyanapra esik. A dolog végül remekül sült el, a friss házasok egy örök élménnyel és remek fotókkal lettek gazdagabbak, az öt kis apróság – Penny, Patch, Roley, Lucky, és Freckles – pedig nagyon hamar gazdira talált.

Forrás: BoredPandadailymail