Élve gyújtottak fel egy sünt a 13. kerületben

0
394 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

“20 perce ülök a gép előtt, és nem tudom, hogyan kezdjek bele….. Azt hiszem, erre írják ki mások, hogy elfogytak a szavak…

Facebookon jött az üzenet egy bajbajutott süni miatt. A baj forrása az ember. Sünit valaki elevenen felgyújtotta. Hála a megtalálónak aki kérésünkre habozás nélkül bevitte az Exopetbe, hiszen ő is tudta, ilyenkor minden perc számít.

A süni tüskéi már olvadt páncélt alkotnak pirinyó testén.

Milyen félelmet és fájdalmat élhetett át?
Milyen lelketlen szarházi tehette ezt vele?

Te mocsok! Mit ártott neked ez a szerencsétlen lény? Van egy rossz hírem számodra!! A legjobb információink szerint a területen kamerák vannak elhelyezve, mi meg az évek alatt rendesen belejöttünk a feljelentések megírásába. Tennénk ki vérdíjat, de sajnos kasszánk ezt nem engedi meg, de így is megleszel, szóval kezdhetsz izgulni!

VÁRJUK AZOKNAK A JELENTKEZÉSÉT, AKIK INFORMÁCIÓVAL TUDNAK SZOLGÁLNI A SÜN FELGYÚJTÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN!!

Az eset a 13. kerületben, Tüzér és Hun utca sarkán történt, a kutyafuttató közelében.

Köszönjük Andinak, hogy azonnal cselekedett amikor megtalálta, megkeresett minket és el is vitte az Exopetbe, neki köszönhetően a sok kín ellenére esélye maradt süninek az életre. Köszönjük dr. Schütz Évának, hogy legjobb kezekben tudhatjuk ezt a szerencsétlen lényt.

Közben a Sünbarátokkal is felvettük a kapcsolatot, ők is teljesen ledöbbentek a történteken, és természetesen amint szabadulhat süni, azonnal a gondozásukba veszik.”

0140

UPDATE 13:29

“Sajnáljuk… nem tudom, hogyan írjam le, hogyan közöljem ennyi emberrel, hogy egy élet elment… 🙁 Mérhetetlen düh és elkeseredettség van bennem. Süni nem az elszenvedett égési sérülésekbe lelte borzalmas halálát, nem a belélegzett füst miatt…nem. Ez az élőlény feltehetőleg akkora félelemnek volt kitéve, hogy az ebből fakadó stresszt már nem viselte el törékeny lelke és teste. Emberek megfogták, majd tüskéin “tüzet raktak”, érezte saját testének égett szagát, majd ott hagyták, mint egy rongyot….

IGAZSÁGOT AKARTOK ÉS MI IS! A FELAJÁNLOTT NYOMRAVEZETŐI DÍJ IDÁIG TÖBB, MINT 100.000 FORINT!

Köszönjük, az eddigi hívásokat, már vannak sejtések az elkövetőkről, de még mindig szemtanút keresünk! Felvettük a rendőrséggel is a kapcsolatot, írásos feljelentésünket most fogjuk elküldeni, de ők már előzetesen felkeresték az Exopetet. Érdeklődtünk a környéken lévő cégeknél, sajnos az ottani kamerák nem látják be ezt a területet.

Nem tudom, hogy mit írhatnék… 🙁 E.”

 

Ha van információtok az esettel kapcsolatban, ezen a telefonszámon lehet jelentkezni: 

+36 20 263 5198

Forrás: Állatmentő Sereg Facebook