Először a kutyák, majd a gazdik is egymásba szerettek

0
242 megtekintés

Az ITV Network’s csatorna valóságshowja, a “Me And My Guide Dog” 22 kölyökkutya kiképzését mutatta be. A kölyköket egészen kicsi koruktól követték a kamerák mindaddig, amíg belőlük is hivatásos segítő nem vált. Mark és Claire nem csak a mindennapos segítséget és támogatást köszönhetik a kutyáiknak, hanem azt is, hogy az ebek közreműködésével egymásra találtak.

Mark születése óta vak, Claire pedig fiatalkorában veszítette el látását. A kutyák kiképzésén találkoztak. Kutyáik, Rodd és Venice már az első pillanattól kezdve bolondultak egymásért, nem lehetett őket szétválasztani, úgy megszerették egymást.

“A kiképzés során úgy tűnt, mintha Rodd és Venice tudnának valamit, amit mi nem. Mindig együtt játszottak és egymáshoz bújtak,” meséli Mark.

Ami ezután történt, az egészen csodálatos. A két kutya közötti köteléket Mark és Claire sem tudta figyelmen kívül hagyni, és szép lassan ők is egymásba szerettek. Nem sokkal később el is jegyezték egymást, és nemrég tartották az esküvőt, ahol a két kutyus is természetesen jelen volt.