Elhalászta a meccset a kutya a török bajnokin – videó

0
1 022 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Szerintünk így lesz igazán jó egy focimeccs, bár a focirajongók tuti nem értenének egyet. Egy lelkes kóbor kutya halászta el több körben a labdát a török másodosztály döntőjén, a meccset végül sikerült lejátszani, de a kutya vitt mindent. 

A török másodosztályú Karagümrük–Giresunspor meccsen éppen szabadrúgást végeztek volna el, amikor megjelent az eb és olyan örömmel esett neki a labdának, hogy az egyik legcukibb két felvonásos esemény zajlott le a történelemben.

A szabadrúgást tulajdonképpen a kutya végezte el, majd mentőötletként az egyik játékos kirúgta a labdát az oldalvonalra, hátha leszerelik vele a kutyát. Majdnem sikerült. Megpróbálták egy másik labdával folytatni a meccset, de négylábúnk visszatért, elvégre a játék az játék és ezt a kutyák komolyan veszik. Válaszul az egyik játékos felkapta a kutyát és kizárta a lelátóra, de mint a bumeráng, a lelkes játékos ismét visszatért. Harmadik próbálkozásra végül sikerült leszerelni az ebet, de nem vagyunk benne biztosak, hogy a nézők ezt nem évezték jobban, mint a rendes meccset.

A meccset végül a Karagümrük nyerte 2-1-re, de ez talán nem is annyira fontos.