Elcsavargott kutyusa helyett egy másik mopszot kapott vissza a kétségbeesett gazdi

0
355 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Miután egyértelművé vált, hogy Bella valahogy meglépett otthonról, a kétségbeesett gazdi azonnal kutatni kezdett a környéken ismerőseivel. Órákig tartott a keresés, de nem találták meg a kutyát. Minden környékbelit megkértek rá, hogy tartsák nyitva a szemüket, hátha valahol felbukkan az eb, falragaszokat tettek ki és a Facebookon is megosztották, hogy keresik Bellát.

0244

Néhány órával később a gazdi nagy meglepetésére két barátja megtalálta a kutyát, és el is vitték hazáig kocsival, ám ekkor valami hihetetlen történt. Miután Luke megpillantotta a kutyát, azonnal tudta, hogy ez nem az ő kis kedvence. Hiába néztek ki ugyanúgy, egy másik mopszot találtak. Hihetetlen egybeesés, hogy éppen ugyanakkor egy másik kutya is eltűnt a környéken, ők pedig ezt az ebet szállították haza, de Belláról azóta sem volt semmi hír.

0245 0246

Miután a menhelyeket is végigtelefonálták, kiderült, hogy Bellát már valaki megtalálta, és leadta az egyikben, ő már régen a gazdájára várt, hogy hazavigye. Azonban a “hamis Bella” még mindig náluk volt, de egy kis nyomozás után kiderítették, hogy kik a gazdái. Ők is már napok óta keresték kedvencüket, így aznap két kutya térhetett haza, és két gazdi szíve könnyebbült meg!

0247

Forrás: boredpanda.com