Együtt jóban és rosszban – Megható fotók az utcára került gazdikról és kutyusaikról

0
19 631 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Ursula Aitchison London belvárosát járva örökítette meg a most következő fotókat. A hajléktalanok és kutyusaik különleges kapcsolatát fotózta le, ezek a képek szavak nélkül is történeteket mesélnek.

Sam és Princess – 5 éve az utcán

Ez a csodaszép kutya még kölyökkorában került Samhez, azóta egymás őrangyalai. Princess egy nyugodt, barátságos és hűséges kutyus, aki bármire képes lenne gazdájáért.

Donna és Tyson – 6 hónapja az utcán

Donna és 9 éves kutyája nemrég kerültek utcára, a gazdi pedig mindent megtesz azért, hogy szeretett kedvence ne szenvedjen hiányt semmiben.

Sebastian és Chico – Néhány hete az utcán

A gazdi nagyon nehéz helyzetbe került, mindenét elvesztette, csak kutyája maradt mellette. Egymás nélkül sehová se mennek, de Sebastian elmondta, hogy nagyon nehéz olyan szállót találnia, ahol kedvencét is megtűrik.

Alex és Boo Boo – Évek óta az utcán

A 69 éves Alex újságokat árul, így próbál némi pénzhez jutni. A járókelőknek először fel sem tűnik, hogy nincs egyedül: kabátjában melengeti kis kedvencét is. Egymás nélkül nem is tudnának létezni.

Gavin, Spike és Rolex – 9 hónapja az utcán

Gavin sehová se menne két óriása nélkül. Mindkét kutyusnak megmentette az életét, azóta pedig elválaszthatatlanok, nehéz helyzetük ellenére is.

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com