Egyetlen üzenettel 650 éhező kutyát mentett meg a színész

0
22 602 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A közösségi média ereje megkérdőjelezhetetlen, számos fontos ügyben oldotta már meg a képtelennek tűnő problémákat, nemrég is hasonló csodás dolog történt. Egy angol színész, író és humorista, Ricky Gervais segítségével egy menhelyet sikerült újjáéleszteni.

A férfi Twitteren hívta fel követői figyelmét, és kérte őket, hogy adományozzanak egy Romániában lévő menhelynek. A telepen rengeteg kutyus élt elborzasztó körülmények között. Legtöbbjük csontsovány, beteg, így rendkívül sürgős volt, hogy valami történjen.

0237 0238 0239

Az Odai városában lévő menhely 650 kutyát számlál, ez a szám pedig már kezelhetetlen volt, ugyanis csupán egyetlen ember gondoskodott róluk személyesen. Az angol k9 Angels alapítvány vette szárnyai alá a telepen élő kutyákat, de még az ő segítségük sem volt elég ahhoz, hogy megmentsék az ebeket. Ekkor lépett a képbe Gervais, akinek köszönhetően több száz civil adományozott, és ő maga is tetemes összeggel növelte a menhely megsegítésére nyitott bankszámlaszámot.

0240 0241 0242

Az akciónak hála a kutyusok végre olyan körülmények között élhetnek, ahol megérdemlik, bár a legnehezebb feladat, – hogy szerető családra leljenek – még hátra van.

0243 0244

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com