Egyedül száll buszra a labrador, hogy elmenjen a közeli parkba sétálni

0
17 304 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Eclipse a két éves labrador keverék és gazdája Jeff Young, Seattle-ben élik mindennapjaikat. A kutyus arról híres a környéken, hogy egyedül száll buszra, hogy eljusson a közeli parkba sétálni.

A kutyus és gazdija, annyit utaztak már busszal sétálni, hogy a fekete négylábú kívülről fújja az útvonalat és a buszmegállókat. Egy napon, mire megérkezett a busz, Jeff addigra nem szívta el a cigarettáját ezért a kutya úgy döntött, hogy egyedül száll fel a buszra. Jeff sietve a kutya keresésére indult, akit a parkban talált meg.

Azóta Eclipse gyakran utazik egyedül, hogy megsétáltassa magát a parkban. Felszáll a buszra, leül, majd a megfelelő megálló előtt elkezdi csóválni a farkát, jelezvén, hogy le szeretne szállni. A legtöbb sofőr már ismeri a kutyust és szeretik, mert nagyon rendesen viselkedik. A busz utasai is hozzászoktak már a fekete szépséghez és nagyon megkedvelték őt.

Gazdáját egyáltalán nem zavarja kutyája önállósága, bár gyakran kap telefonokat, hogy megtalálták az el sem veszett kutyáját. Ilyenkor ő megköszöni a hívásokat és elmondja, hogy a kutyus csak a napi rutinját végzi.