Egy szuper hely a belvárosban, ahol a kutyusodat is reggelivel várják

0
130 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A Szabadság téren lévő kávézó már 15 éve kutyabarát vendéglátóhely. A tulajdonosok most bejelentették: ingyen szervírozzák Budapest első kutyareggelijét.

“Ebben a hónapban minden olyan kutyust megajándékozunk egy reggelivel, akinek a gazdája is nálunk reggelizik. A kutyareggeli lehet száraztáp, kutyakonzerv vagy csont is, attól függően, hogy a négylábúaknak mihez van éppen kedvük” – nyilatkozta Farsang Edit, a Farger kávézó egyik tulajdonosa, aki hozzátette: ha beválik a május hónapra szóló akció, valószínűleg állandósítják az ajánlatot és még kutyaétlapot is készítenek majd – derül ki a kávézó tájékoztatójából.

Az ötödik kerületi kávézóba érkező ebeket Frappé, a 13 éves fekete havanese kutya fogadja. Frappé gyakorlatilag a kávézóban él. Reggel hozzuk magunkkal, napközben barátkozik a vendégekkel, eszik-iszik, és ha kedve tartja, megsétáltatja magát az épület körül. Igazi házigazda, a betérő kutyákat mindig ő köszönti. Egész nap itt van, önálló életet él, szerintem már a cégbíróságra is bejegyeztette a nevét” – mondta nevetve Farsang Edit.

A tulajdonos arról is mesélt, hogy Frappé világsztárokkal is szokott barátkozni. Körbeszimatolta már Steven Spielberget, Bruce Willist, Jude Lawt, és Melissa McCarthyt is, John Cusack pedig még a földön is kúszott miatta. “Frappé a bejárattal szemben hasalt a szőnyegen, amikor John Cusack betért hozzánk. A hollywoodi sztár egyből lehasalt hozzá a földre, hogy üdvözölje. A pultban lévő felszolgáló azt hitte, hogy orra esett, de nem, csak elkezdett játszani vele, és barátság szövődött köztük” – tette hozzá Farsang Edit.

Forrás :népszava

Foto: Frager kávézó