Egy év alatt a német juhász visszatért a halálból – Most rá se ismersz!

0
524 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Frannie csontsoványan, kihullott szőrrel, tele sérülésekkel bolyongott az utcán, mikor az állatmentők rábukkantak tavaly decemberben. Mentésnél, ha egy kutyát akarnak befogni, mindig óvintézkedéseket tesznek, de ez a kutya már annyira feladta az életet, hogy nem igazán foglalkozott vele, mi történik körülötte.

A kutyust azonnal állatkórházba szállították, ugyanis azonnal el kellett kezdeni a kezelését, az állapota kritikus volt. Mindössze 10 kilót nyomott, pedig 2-3 éves volt szerencsétlen eb, normál esetben 30 kiló felett van egy német juhász súlya. Gyógyszereket kapott, infúzióra kötötték, majd megfürdették, hogy bőrét is kezelésbe vehessék. Kétóránként kapott enni, de csak nagyon apró mennyiséget, a súlyát ugyanis csak szép lassan nyerhette vissza.

038 037

Megmentői éjjel-nappal vele voltak, minden szükségét ellátták, és tartották benne a lelket. Hamarosan kezdett gyógyulni, ekkor egy ideiglenes örökbefogadó vigyázott rá, de így is hetente orvosi ellenőrzésre szorult. Néhány hónappal később már rá sem lehetett ismerni az élettelen kutyára, aki valaha volt. Gazdára talált, és egészsége is visszatért!

040 039

Szinte hihetetlen az az átváltozás, amit az elkötelezett állatmentőknek hála véghezvitt. Csontvázból egy életerős, játékos kutyává vált, aki imádja az életet, Frannie megmenekült.

041 043 042

Ha számodra is fontos az állatok védelme, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: lifewithdogs.tv