Csokornyakkendőjének hála, már nem félnek az emberek a hatalmas németjuhásztól

0
7 504 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Trendi kiegészítője mindenkit megmosolyogtat, s végre meglátják benne a barátságos óriást. 

Rome imád családjával kirándulni, úszni, túrázni, ám időnként előrerohan felfedezni a terepet. Közel 80 cm-es marmagasságával fajtájának szó szerint is kiemelkedő képviselője, így hatalmas termete – és a fekete kutyákat körüllengő hiedelmek – miatt első látásra rendszerint meghökkennek tőle az emberek. Pedig az 5 éves németjuhász távolról sem félelmetes, éppen ellenkezőleg: csupaszív, kedves kutya.

“Rome hihetetlenül bújós és szeretetteljes. Nagyon szereti a kutyákat, 9 hónapos kisfiúnkkal is tökéletesen kijön, sokat játszanak együtt.” – mesélte gazdája. Több engedelmességi tanfolyamot is kijártak, és annyira jól viselkedik, amennyire egy kutya csak viselkedhet.

Megjelenése miatt rendszerint megszeppenve hátrált tőle mindenki, akivel túráik során találkoztak, gazdájának folyamatosan figyelnie kellett arra, nehogy megijessze őket. Jó ideig gondolkodott a megoldáson, mígnem egy nap beugrott neki a nagy ötlet: mi lenne, ha ráakasztana a nyakörvére egy vidám csokornyakkendőt?

A csinos kiegészítő hatása azonnal érezhető volt. Amint megpillantják a németjuhászt, már nem a félelmetes óriást látják benne, hanem a jópofa, barátságos kutyát, aki valójában. Minden séta alkalmával magára ölti csokornyakkendőjét vagy helyes kis hátizsákját, az emberek pedig odavannak érte. Praktikus, ugye?

 

Forrás: ebpercek.hu