Csodás karriert futott be egy menhelyi kutya-koala mentő lett belőle

0
2 117 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Beart a border kolli keveréket gazdái, egy menhelyről fogaták örökbe, azonban sajnos rá kellett jönniük, hogy nem megfelelő kutyát választottak házikedvencnek.

Bear, túl energikus volt a családnak, így visszakerült a menhelyre.  Véletlenek azonban nincsenek. A kutyus, száműzetése által találta meg hivatását. Egy nemzetközi állatjóléti alapítványnál kapott munkát. Koala kutató és mentő lett belőle. Azok miatt a képességei miatt végzi jól a munkáját, amik nehezen kezelhető házi kedvencé tették.

Nagyon boldog, mert minden idejét a szabad levegőn töltheti. Fantasztikus orra segítségével pedig könnyedén felkutatja az eukaliptusz ültetvényeken a sérült, vagy beteg koalákat.  Bear 96% os pontossággal fel tudja mérni a koalák helyét és 95% os pontossággal meg tudja különböztetni őket más erszényesektől.

A koalák élete veszélyben van és kihalás fenyegeti őket. Az erdőtüzek és a fertőzések nagy veszélyt jelentenek számukra. A legnagyobb probléma azonban az eukaliptusz fák irtása az életükben. Bear a képességével, esélyt ad a koaláknak az életre. Pont úgy, ahogy ő is esélyt kapott egy másik életre a hivatásával.