Busz elé vetette magát a hős kutya, hogy megmentse vak gazdája életét

0
327 megtekintés
kutya
Swing Szerelem Szulák

A kutya rögtön észlelte a veszélyt, mikor a busz túl közel került gazdájához, visszarántotta a nőt, így helyette őt sodorta el a jármű. Figo az iskolabusz első kereke alá szorult be, a rendőrség elmondása szerint az eb még a kiszabadítása után is azonnal gazdájához sietett, és meggyőződött róla, hogy a nő jó kezekben van.

034

Figo ösztönösen a busz elé szaladt, hogy mindenáron megóvja gazdáját a balesettől. Az esést szerencsére mindketten megúszták, a látássérült nőnek a baleset következtében eltört a bokája, a könyöke és megrepedt három bordája, míg az érkező busz kerekei alá vetődő ebnek szilánkosra tört a jobb mellső lába. Ha a kutya nem siet a segítségére, valószínűleg nem éli túl a balesetet.

033

“Figo csodálatos társ. Sose gondoltam volna, hogy egyszer még az életét is kockára teszi majd értem” – mondta a 62 éves Audrey Stone a Fox5NY riporterének azután, hogy kórházba szállították és ellátták sérüléseit. A nőt kórházban ápolják, valamint Figo is kellő ellátásban részesült, így maradandó sérüléssel nem kell számolnia.

Fotók: theblaze.com