Brutálisan kivégeztek egy háziállatként tartott birkát Kállón

0
341 megtekintés
Lone sheep with a heavy fleece grazing on a green field on the skyline with copyspace
Swing Szerelem Szulák

“Sosem felejtem el, hogy csillogott a lányom szeme, amikor megtudta, lesz egy igazi birkája. Szerencsére hatalmas kertünk van, ahol szabadon él az összes állat. A hároméves kislányom Báránykának szólította a jövevényt, így rajta maradt ez a név. Az állat legjobb barátja a német juhászkutya lett, összebújva aludtak, és napközben sem váltak el egyetlen pillanatra sem,” mesélte a bors.hu-nak Dolányi Gábor.

“Reggel meg sem néztem az állatokat, azonnal indultunk a piacra. Aztán amikor hazaértem, a nagy meleg miatt siettem, hogy megitassam őket. Furcsa látvány fogadott, a birka kint feküdt a tűző napon. Közelebb mentem, és azt hittem, elájulok. Az állatot gyakorlatilag lefejezték. Ki tudja miért, de a tettesek elvitték Bárányka fejét. Az állat teteme körül mindenhol purhab volt, ebből gondolom, hogy először telefújták a száját, majd amikor megfulladt, lekaszabolták a szerencsétlent,” idézte fel a borzalmakat az apa.

A rendőrségi helyszínelés után a családfő megpróbált körbekérdezni a környéken, hátha valaki tud valamit az ügyről. A falubeliek szerint talán így akart üzenni nekik valaki, de ez nem valószínű, a család már egy éve él itt és soha senkivel nem volt összetűzésük. Egy pár házzal arrébb élő fiatal lány arról számolt be, hogy egy héttel ezelőtt náluk történt hasonló eset, akkor nyulakkal végeztek kegyetlenül az elkövetők.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: stockarch.com