Borzalmas állapotban találtak rá a hónapok óta láncra vert kutyusra Csepelen

0
340 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A gazda szerint Lina nem érez fájdalmakat, és 8 éve nem látta állatorvos. Az Állatmentő Sereg orvosa szerint a lány kutyus maximum 6 éves lehet, az elmondottak alapján pedig legalább augusztus óta volt láncra verve. A gazda csak úgy tudta szabadon engedni, hogy levágta a láncokat.

“És megtörtént amitől mindenki megroppant….. Lina farokcsóválva, lelkesen, csupa szeretettel bújt ahhoz az emberhez aki ellen ma állatkínzás megalapozott gyanúja miatt eljárás indult….a leghűségesebb társ szokták mondani a kutyákra, de abba bele se gondolunk, hogy ők tényleg kitartanak a pokolban is az ember mellett….”

0100

Szerencsére a kiérkező rendőrök az állat érdekei mellett álltak, a gazdát előállították és az állatmentőket tanúvallomásra hívták.

“Utána a Szent Bernát Pestimrei Kisállat- ambulanciára szágoldottunk. Lina oldalán és lábai között 1-1 gyermekfej nagyságú, közel 1-1 kilós daganat lóg. Ha ezt a tömeget levonjuk akkor riasztó eredményt kapunk: Lina kb 20 kg-t nyom. 🙁 De van jó hír is! A mellkas röntgen teljesen negatív lett: a tüdőn nem látni áttétet. ♥ Szívféregre szintén számunkra pozitív, azaz negatív eredményt kaptunk.”

0102

Lina SOS ideiglenes befogadót keres, ezen kívül szponzorokra is szüksége van. A történtek ellenére bújós csajszi, akinek a hangját se lehet hallani.

A jelentkezőket ide várják: 06-20-257-9726 vagy info@allatmentoszolgalat.com

Forrás: Állatmentő Sereg Facebook