Bőröndbe csomagolva hagyták az úton ezt a csapat kismacskát

0
10 791 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Vannak dolgok, amiket sohasem fogunk megérteni. Az angliai Dagenham környékén bukkantak egy hatalmas bőröndre az út közepén, szerencsére egy állatorvos éppen a környéken járt és azonnal sejtette, hogy valami nincs rendben a csomaggal.

A bőrönd teteje ki volt lyukasztva, mikor a nő kinyitotta, tizenöt rémült szempár villant rá. A táskában egy csapat kölyökcica volt, akikre éppen időben találtak rá. Sajnos nem derült ki, hogy ki hagyhatta magára ilyen szívtelen módon ezeket a macskákat, a megtalálójuk szerint valószínűleg egy szaporító vált meg a nemkívánt kölyköktől.

Fotó: Cats Protection Hornchurch & District Branch

A macsekok 4-5 hetesek lehetnek, most a Cats Protection Hornchurch & District Branch menhelyen várják, hogy elég idősek legyenek az örökbefogadáshoz. Öt cicát cumisüvegből táplálnak, mert kisebbek a többieknél, ám az idősebbek remekül elboldogulnak.

Bár azt sosem fogjuk megérteni, miért vetemedne bárki erre, valami jó mégis kisült a dologból.

Mióta Facebookon megosztották a történetet, rengeteg adomány és telefonhívás érkezett a menhelyre, sőt, mind a 15 cica gazdira talált, úgyhogy hamarosan megkaphatják azt a szeretetet és gondoskodást, ami minden állatnak járna.

Fotó: Cats Protection Hornchurch & District Branch

Ha téged is felháborít az eset, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: thedodo.com