Boldogan üdvözölte régi családját a menhelyi kutyus, de gazdái nem érte jöttek

0
498 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Desi Lara már hét éve önkénteskedik a Downey Animal Care Center nevű állatmenhelyen, talán az is elmondható róla, hogy ő már mindent látott, most mégis történt egy eset, ami megcáfolta ezt.

Zuzu, a kétéves német juhász nem is olyan rég került gondozása alá, a nő nagyon a szívén viselte a sorsát, ezért mikor egy család megjelent a kennelje előtt, Zuzu pedig boldog farokcsóválásba kezdett, mobiljával elkezdte felvenni a jelenetet, azt gondolta ugyanis, hogy egy megható újraegyesülésnek lesz a tanúja.

A kutya láthatóan felismerte a családot, mikor a nő megszólította őket, valóban kiderült, hogy ők Zuzu eredeti gazdái. Azonban nem érte jöttek. Egy másik kutyát akartak örökbe fogadni, állításuk szerint ugyanis Zuzu személyisége nem való az ő ízlésüknek.

[Youtube id=”ybfoXCoCHpU” width=”420″ height=”460″]

Az is kiderült, hogy Zuzu egy másik kutyussal, az apjával élt a családnál, miután az idős kutyus elhunyt, Zuzura rátört a szomorúság, napokig csak sírt és nyüszített, egy nap pedig meg is szökött, így került be a menhelyre. A gazdái valószínűleg nem is keresték, inkább csak megkönnyebbültek. Milyen világban élünk?