Beugrott körbenézni a boltba a szarvas, majd hozott meglepetést is

0
13 653 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Váratlan vendég toppant be a minap egy kis ajándékboltba a coloradoi Fort Collinsban. A boltban dolgozó Lori Jones legnagyobb meglepetésére, lazán besétált egy szarvas és gondosan körbenézett. Válogatott kicsit a napszemüvegek és a csipszek között, majd egy kis unszolgatásra ugyan, de végül távozott, mint később kiderült, nem végleg.

Lori szerint az állat rendkívül vidám volt és nem nagyon akaródzott elmennie, hosszan kellett csábítgatni, mire hajlandó volt elhagyni az üzletet. Lori azt hitte, a meglepetésekből több már nem jöhet aznapra, de harminc perc múlva, a patás vásárló visszatért és hozta az egész családot is.

“Körülbelül harminc perccel később, visszajött a szarvas az egész családjával, akik csak álltak és néztek be ajtón, mintha azt kérdeznék: Bejöhetünk? Azt mondtam:Nem! Nagyon vicces volt!”

Végül Lorinak sikerült az egész családot újabb nassolnivalóval, végleg kitessékelni a boltból, de persze közben nem felejtette el megörökíteni a pillanatot sem, hisz kevesen mondhatják el magukról, hogy szarvas vevőik is akadnak.

Forrás: BoredPanda