Beköltözött a menhelyre, ezzel eddig 150 kutyának szerzett új otthont

0
296 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Rémi Gaillard, Franciaország egyik legnépszerűbb humoristája elszánt állatvédő, ezért olyan nemmindennapi lépésre határozta el magát, amelyre még a legnagyobb Állatbolondok se gondolnának. A férfi az SPA Montpellier Méditerranée Métropole állatmenhelyre költözött, pontosabban az egyik ketrecbe, ahová a kóbor állatok kerülnek.

A férfi a Facebookon közvetíti a mindennapjait a szűk ketrecben való megpróbáltatásairól, a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen is egy sötét, hideg helyen várakozni, hátha új esélyt kínál az élet a boldogságra.

[Youtube id=”cdpEicOZg8s” width=”420″ height=”460″]

Rémi elhatározta, hogy addig marad a rácsok mögött, amíg a menhely összes kutyája új gazdira nem lel, ez pedig rendkívül sok embert mozgatott meg, annyit, amennyire nem is számítottak az akció szervezői.

0159
Ilyen, amikor a férfit látogatják

Eddig 150 állatnak sikerült új otthonra lelnie, ám az akció még mindig tart, több mint száz állat várja még az új gazdáját. Borzasztó lehet egy ilyen kis lyukban tölteni az egész napot, elképzelni sem tudjuk milyen lehet ezt évekig, rosszabb esetben egy élet végéig, minden áldott nap ugyanezt átélni.

Forrás: thedodo.com